Wow! Hvor blev marts af?

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , , | Leave a comment

Jeg har været en enorm sløv blogger denne måned, men når den virkelige verden kræver ens tilstedeværelse og man siger da ikke nej tak til godt selskab vel?

Det er ikke sådan at jeg har været helt fraværende her på kanalen, der kom da trods alt 12 (nu 13) indlæg ud af det, dog ikke helt de lidt tungere indlæg, som jeg gerne ville have haft på.
De der lidt mere filosoferende af slagsen, er blevet skrevet – slettet – skrevet – slettet osv.
Som om at skriblerierne på arbejde har suget godt af energibeholdningen.
Jeg ville have skrevet om arbejdsløshed, løntilskud og sådanne sager, men det er sgu svært, for enten kommer det let til at lyde ynkeligt eller også lyder det arrogant.

Marts har haft hele 5 lørdage og 4 søndage, af dem har jeg kun været på Fyn de fire af dagene og kun en enkelt !! dag er det blevet til derhjemme i sofaen – lidt vildt i grunden.

Når jeg tænker over det, så har marts også været en måned hvor jeg gik fra at overveje sørgebind, til når jeg runder et skarpt hjørne en gang i maj, til at tænke: Hey! Det er vist ikke helt så slemt igen at runde (mere om det senere).

Så til et par visuelle højdepunkter fra Instagram:

fra venstre mod højre:

1. Første rigtige lune dag, 2. housewarming i KBH, 3. Årets første Paradis Is, 4. Årets første løbetur (på den tredje tur vred jeg om igen – ludobrikken her er slået hjem..)

Hvad mon april byder på?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.