Weekly Obsession #9

Posted by Sacha in Musical, Musik, Netflix, Weekly Obsession | Leave a comment

Nu tager vi lige ja-hatten på, for den seneste uge er fløjet afsted som en anden F-18’er (eller det er vist et dårligt eksempel..), så jeg har langt fra nået de ting som jeg havde planlagt.

  • Alder, når de i radioen spiller Saturday Night med Whigfield og taler om at den strøg ind på hitlisten i 1994, og at hun lige har fejret sin 46. fødselsdag – altså 22 år siden, hvilket jo var i går!?
  • P4 er egentlig en ganske okay kanal, de spiller jo musik man genkender – også ny musik – Meghan Trainor har også fundet vej til den kanal. Hvornår blev P3 lige sat i bås med Voice og andre kanaler med larm?
  • Sidste uges nummer hænger forsat fast i hovedet, det er blevet spillet i repeat, originalen fra 2002 med Sutton Foster er fantastisk, men det er udgaven fra Twisted Broadway fra 2013 også AUS pendant til Broadway Backwards, og nej det er ikke fordi at der er et indbygget tap-nummer i, at det er godt – det er godt fordi den hænger fast i øregangen.
  • Broadway Backwards anno 2016 har flere fantastisk perler, nu vil jeg lige trække tiden for at se om de hænger ved, hvilket de med al sandsynlighed gør, og så vil jeg gerne have dem i baghånden til næste uge.
  • Planter, jeg nedstirrer mine små spirer – som netop i dag er begyndt at titte frem, men grundet en kat kan jeg ikke afgøre om det er skovjordbær eller Thai Basillikum (de røg på gulvet)
  • Netflix har lige fået tilføjet første sæson af Jane the Virgin”, som har et syret plot. 23 årig kvinde blive ved en fejl insemineret, i stedet for at få et tjek. Derudover er flere utro, et frieri, et forsøg på at blive insemineret med mandens sæd uden at han ved det og det er kun pilotafsnittet. Det lyder som en handling der ville give amerikanske advokater dollartegn i øjnene, hvis det skete i virkeligheden.
    Ud fra de første to afsnit, så fungerer serien rigtig godt, trods sit plot – og som en ekstra lille ting, så foregår noget af dialogen på spansk. Den er twisted, men det er ikke værre end at se en adventure/fantasy serie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.