Weekly Obsession #5

Posted by Sacha in Musical, Musik, Weekly Obsession | Leave a comment

Endnu en uge er gået og der har været lidt mere aktivitet her på kanalen.

Ugens første ting, eller “ting” er min nevø.
To år nu på lørdag og allerede ferm med en iPhone, jeg taber sgu kæben over hvor god han er til ikke blot at swipe i billedalbummet, men også til at bevæge sig rundt på Youtube på telefonen og finde de rette videoer, når altså man lige har fået søgt sig ind på en video med søgeordet: “Tractor”…
Som bonus fik han tilføjet nye kanaler til min abonnementsliste, kanaler jeg ikke kunne fjerne fra telefonen, men måtte forbi min computer.
Moster (undertegnede) så ikke telefonen igen før den var løbet tør for strøm.

Det er vildt hvordan tingene er anderledes i dag, da jeg var på samme alder havde min far en firmatelefon i bilen, en ordentlig murstensklods som man ser dem i de go’e gamle 80’er film med eks. Eddie Murphy.

Ugens anden ting: Forår! Mit hjerte slår en lille galop når solen skinner, og krukusserne pibler frem, og smilet er der forsat dagen efter hvor det er gråt, overskyet og koldt.
Jeg elsker forår, alligevel så volder temaet mig problemer i forhold til min lille fotoudfordring på Instagram/Flickr – hvor temaet i marts er netop forår og min idétank er i lavvande, så kom frisk – forårsidéer/Martsidéer er velkomne.

Nummer tre på listen: Likehøsten, og her klør jeg mig selv i nakken, for åbenbart ramte jeg med en kommentar på en status hos Eurowoman og på sin vis rart at vide at mange kvinder godt kan tænke selv og ikke afhænger af om de nu opfylder ting på en listen.
Nu jeg er ved likes, så har jeg nået en milepæl på Instagram – to billeder er kommet over 50 likes. Det er så navlefikseret et punkt, men hvad pokker en gang i mellem skal man sgu kigge sig selv i navlen og klappe sig selv på skulderen og modtage roserne.

SKAT, og det er ugen negative. Ja, jeg var en af de heldige med et skattesmæk, hvilket gjorde at jeg sov elendigt natten til mandag, fordi jeg var sur på mig selv. Jeg tilhører dem der har et yderst detaljeret budgetskema, forsøger at have rigtig godt styr på det med penge og økonomi, men når det kommer til skat – så forvandles hjernen til mos, der er så mange fradrag, bidrag, gamle tal, aktuelle tal, fanden og hans pumpestok.
Så smæk til mig, men! det positive her er at jeg lærte noget, så fremover vil jeg forsøge om jeg kan være bare lidt på forkant med tingene (selvom jeg ikke ville blive ked af det, hvis skattesystemet var bare en smule mere enkelt, så det ikke kræver en økonomisk ph.d for at forstå det).

Jeg kan ikke lade være med at grine over fysikerjoken fra The Big Bang Theory. Det er en af dem der går under betegnelsen: “Funny, because it is true”

Ugens earworm er Hey Good Lookin’ fra Dogfight, det er nummeret vi stepper til og forhåbentlig kan steppe til rimeligt fejlfrit og i takt om en månedstid når der er afdansningsbal.
Tempoet lyder ikke så slemt når man lytter til det, men det går pænt stærkt når der skal tappes igennem og samtidigt med skal jeg lige finde min indre Sailor og det er selvom jeg er mere bygget til Bend and Snap.
I can do it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.