Weekly Obsession #4

Posted by Sacha in Weekly Obsession | Leave a comment

Denne uges udgave kan gå to retninger, enten stikker det ud af en tangent og bliver et reelt indlæg eller også bliver det en opsummering af indlæg jeg har i skuffen.

Opsummering!

Jeg har den seneste uge brugt en hel del timer på at rode rundt med mit LEGO, hvilket førte til nogle dybere tanker, som har boret sig fast i knolden på mig.
Tænk at nogle plastikklodser kan det, og indlægget kommer – det ligger i draft (og billederne er på flickr).

Lister, som nævnt i forrige indlæg, faktisk er jeg rigtig god til at lave lister – men endnu bedre til at gå i en anden retning end hvad jeg har skrevet på listen.

Dans, og det at der er kun er en lille måned til afdansningsbal og vi er ikke kommet ret langt med nummeret, hvis tempo bedst kan beskrives som: Hurtigt!

LEGO-figurer i jakkesæt…

Sæson 4 af Suits… og hvilken serie skal jeg så se nu?

Postmodern Jukebox, seriøst så glæder jeg mig mere til den koncert end jeg gjorde til Bruno Mars, ikke at koncerten var dårlig for det var den slet ikke, men manden bag er vildt god til at have live-streaming, både på Facebook og Periscope. Forleden var de igennem Live et par minutter fra en af koncerterne i Skotland.

Top 10 lister på Youtube, og nu da denne uges udgave er fattig på det visuelle, så lad mig slutte med en af disse top 10 lister som fik mig til at skrige af grin.
Se den, hvis humøret ikke er i top, for det er svært at være sur efter at have set denne video.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.