Weekly Obsession #38

Posted by Sacha in Musik, Weekly Obsession | Leave a comment

Okay, efteråret begyndte vist 1. august – så meget som det har regnet, har det følt mere som efterår end sensommer, og den seneste uge.. oh boy…
Hvor har jeg dog ikke bandet over regnen igen og igen og igen og igen – ikke mindst fordi jeg synes at jeg har skudt nok billeder af LEGO i regnvejr.

Planlagt hvad jeg skulle forbi på Strøget, når jeg alligevel skal til København, de planer blev flået fra hinanden, da halvdelen af en tand smuldrede væk.
I stedet har jeg kunne dunke mig selv i hovedet med min tandlægeskræk, som har holdt mig fra tandlæge i lidt for mange år – vel vidende at det kun bliver dyrere, jo længere man trækker den.
Tandlægeskrækken bliver ikke tilsvarende mindre.

Nå men, oprindelig tanke med Weekly Obsession var jo positive tanker – positive tanker.

Så: Jeg har genfundet mine gamle Kinasko, og det er nu en fantastisk opfindelse – det er vel på tide at de kommer på mode igen?
Vi er lige nu i slut-90’erne ifølge H&M, så kinaskoene må vel snart dukke op alle vegne.

Mad Men, det tog mig så også hele syv afsnit, inden jeg så fidusen – hvor den tålmodighed er gravet op henne, undres jeg over…
Måske hjalp påklædningen lidt på tålmodigheden, altid godt med lidt inspiration.

LEGO-sortering, lyder måske kedeligt. Men det er et tidspunkt hvor jeg bliver inspireret til ting, som jeg skal teste af.

Denne udgave af Uptown Funk, det er utroligt hvad a capella musik i grunden kan.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.