Weekly Obsession #37

Posted by Sacha in Musical, Musik, Tapdance, Weekly Obsession | Leave a comment

Nogle gange, så genser man en youtubevideo og pludselig har sangen boret sig fast på indersiden, og man er simpelthen nødt til at trykke replay igen og igen og igen og igen…
Sådan er det med “We tapped that Ass” fra serien Crazy Ex-Girlfriend, en serie som er at finde på Netflix, og man skal ind imellem lade være med at undersøge IMDB for mere info, for så opdager man at yndlingskarakteren skrives ud, fordi man har været nogle snøvlehoveder i forbindelse med om serien skulle have mere end en sæson.
Undskyld for spoileren, men det er forsat værd at se sæson 1 pga. Santino Fontana, hvis karakter jeg havde håbet på at vores hovedperson ville ende med, grundet den optakt der lægges i første sæson.
Igen, udskyld for spoiler – nogle gange er det vigtigt at vide hvad man går ind til.

Første sæson har flere catchy numre, der er også “Settle for Me” som også er et dansenummer, hvor det ligner at inspirationen er hentet fra Swingtime med Fred Astaire og Ginger Rodgers.

Min tøjsamling, når man beslutter sig for at dresse up og det så går op for en, at man har meget basis i (bomulds)jersey…

At kunne steppe igen, selvom min fod forsat trænger til lidt kærlig behandling, da jeg forsat spænder en anelse i foden, men den burde være klar når sæsonen starter, så længe jeg ikke kaster mig ud i de “skæve” trin.

Madplaner, og det blev lige lidt mere aktuelt da jeg så det klip jeg uploadede på Instagram lørdag eftermiddag, nok er jeg tilfreds i mit hylster – men hvis jeg nu kunne slæbe rundt på lidt mindre vægt, så ville det ikke være så ringe igen.

Det manglende sommervejr…

Læbestift… 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.