Weekly Obsession #36

Posted by Sacha in Musik, Weekly Obsession | Leave a comment

Undskyld men… *blink*
Hvor blev den uge af?

Hvad pokker har egentlig optaget mig denne uge?
Altså udover vejret? Seriøst! Regn, regn, regn og så lidt regn i form af skybrud, så lidt mere regn.
Man bliver sgu lidt træt i ansigtet af al den regn, det er som om at sommeren faldt i Kristi flyvfætter, hvor jeg rendte rundt og svedte blandt LEGO-klodser på Godsbanen i Århus.
Tilbage til ugen der blev væk, udover regn så har jeg forsøgt ikke at tænke på den kommende uges opgaver, den tanke har optaget en hel del tankevirksomhed.

Jeg har også erfaret at min fod endnu ikke kan klare ujævnt underlag, efter en times kiggen på roser i Bogense, havde jeg lyst til at sætte mig ned, og timehop har været så venlig at minde mig om at både for 1 og 5 år siden havde jeg foden bundet ind – tak for at minde mig om, at jeg er klodset.

Musisk har jeg været draget af rytmer, lige fra mine rødder i folkemusikken til noget langt mere moderne.
I forhold førstnævnte er det skræmmende, hvordan jeg kan huske trin, når jeg hører musikken, eksempelvis så er det første jeg tænker når jeg hører dette stykke er: Ponyvognen! Hvilket skyldes den formation man har i første del af dansen, da man i sin to-pars kreds bevæger sig som en vogn.

Jeg har forsat en ting for Newsies – og det ligger helt i tråd med overskriften på dette indlæg, og da jeg linkede i forrige indlæg i denne serie, vil jeg undlade det her.
Til gengæld så er Herkules (som reelt burde hedde Herakles – når nu de påstår at han er græker). Zero til Hero på engelsk er et fantastisk gospelnummer, på dansk falder nummeret en del til jorden i forhold til oversættelsen.
Nu vi er ved Herkules, så er “I won’t say I’m in love” også en jeg har ledt youtube tynd for forskellige udgaver, og der er flere gode derude.

Ikke mindst er der Scott Bradlee’s “Dream a little dream about me”

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.