Weekly Obsession #35

Posted by Sacha in Musical, Musik, Weekly Obsession | Leave a comment

Puuuuuuuuuuuuuuuust *host*

Den kategori nåede da godt nok at støve til, men det er da klart på tide at få den afstøvet og taget i brug igen.

For der er bare de der små ting, som jeg har lyst til at grifle om, men som mjahh… ikke rigtigt bliver til noget, blandt andet hvad det er der strømmer igennem mine hørebøffer af ganske udmærket kvalitet fra Tiger (eller hvad det er de nu hedder) til 80kr.
Til prisen gør de det de skal: De lukker lyd ude, gør det muligt at skrue knap så højt op for musikken og de kan bæres når jeg løber, eller da jeg løb og når jeg forhåbentlig kommer til det igen.

Anywho…!

Musik, muzak, musica eller hvad man nu foretrækker at kalde det.
Jeg er glad for youtube og de mange videoer der findes der.

Så på det seneste, dvs. i uge 30 fik jeg trykket repeat på adskellige videoer og lærte nye at kende – som jeg helt sikkert kommer til at trykke repeat på i de kommende uger.

Den første, som også er den nyeste er: Cheerleader (OMI) sunget og fortolket af et noget af castet fra Newsies på Broadway.
Nok ikke det mest rene man kommer til at høre, fra nogen som synger i 8 forestillinger om ugen, når de er på scenen i en Musical på Broadway.
Jeg kan altså ikke lade være med at smile, når jeg hører den – ergo: Musik der kan vende ens mandagshumør (og jeg er bare ikke fan af mandage).

Nu vi er ved Newsies, så er Sieze the day altså fantastisk – og dansenummeret er f*cking fantastic.

Ladies Choice fra filmversionen af Hairspray, gør det også svært at holde fødderne i ro, noget jeg sådan set burde gøre (vredet rundt på anklen to gange på 14 dage…)

Treblemakers fra PP2 med Lollipop gør ikke meget ved Mikas udgave, men den måde denne version er blevet skåret på, gør at den ryger under bæltestedet, når man ser videoen. Lytter man til musikken er det knap så slemt.

Sidst men ikke mindst for denne runde er der “That Wicky Wacky Hula Hula Honka Wonka Honolulu Hawaiian Honey of Mine” med Sutton Foster, Christian Borle og Megan McGinnis. Den er svær ikke at ramme replay adskillige gange i træk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.