Weekly Obsession #29

Posted by Sacha in tankestreg, Weekly Obsession | Leave a comment

Denne uge har ikke været sjov, hvor jeg har måtte kæmpe for at finde de små positive ting at gå bananas over.
Netop de små (så vidt muligt) positive ting, som var årsagen til at jeg startede denne indlægsserie.
Baggrunden er nemlig mindre positiv, i det jeg i perioder siden 2004-2005 har kæmpet med eksamensangst, præstationsangst og præsentationsangst samt kirsebærret på toppen: Kulkælderdage.
I slutningen af 2015 tog jeg en beslutning om at skrive tre positive ting ned hver eneste dag, hvilket jeg gjorde de første 21-22 dage af januar.
Resultatet blev at jeg indtil i tirsdags ikke havde haft en kulkælderdag, og indtil i mandags ikke havde set skyggen af angst siden en gang i april.
Jeg bliver så pokkers flov over mig selv, når de negative tanker tager over, men ikke mindst så bliver jeg træt – simpelthen træt med træt på.
Så tirsdag vidste jeg at der kun var et at gøre og det var at lave så lidt som muligt efter arbejde, og slippe alle planer.
Skal jeg finde den positive vinkel på det, og det skal jeg – Bum! Så er det, at 2016 har været det bedste år i mange år, hvor jeg via dansen har lært endnu en finte til at se på de lyse ting, at det så var til dans at angsten viste sit grimme ansigt er lidt ironisk.

Nogen vil mene det er farligt at skrive om angst på nettet, tænk nu hvis en eventuel kommende arbejdsgiver falder over det. For et par måneder siden ville jeg have undladt at skrive og udgive sådan et indlæg, men nu ser jeg det som et emne der kan uddybes, hvis nogen skulle bringe det op – for den eneste måde vi kan punkterer tabuer på er ved at tale om dem.

Nok om det kedelige og lidt triste, nu til lyserøde enhjørninge.
I denne uge er jeg gået lidt bananas over:

 • Creative Planner, altså der hvor man dekorerer sin kalender og gør det til en blanding af dagbog og kalender. Jeg synes det er enormt smart, fordi så slipper man for flere forskellige kalendre og notesbøger.
  Så googlede jeg lige et af de kalendermærker som V-loggerne omtaler… *klonk* <- Det var lyden af min underkæbe der ramte jorden, for det er nogle dyre kalendere. Faktisk var det sådan noget jeg ledte efter for et år siden, uden dengang at vide at det er kæmpe stort i staterne (som så meget andet).
  Nu leder jeg så efter et meget billigere alternativ, så jeg kan få samlet mine forskellige kalendere et sted.
 • Flæskesteg, jeg har i et par uger ledt efter en flæskesteg, for er der noget jeg (indtil i dag) ikke har lavet selv, så er det flæskesteg, med både rødkål og brune kartofler, tilbehøret har jeg dog lavet selv flere gange.
  Beviset ses her:

131116Flæskesteg

 • Jublet over at have en cykelkurv, seriøst – det gør indkøb så meget lettere, eksempelvis så havde det ikke været muligt for mig at købe et rødkålshoved i dag, hvis jeg ikke havde kurven, for hovedet var for stort til at kunne ligge i rygsækken.
 • Været betaget af de utroligt smukke solopgange og solnedgange der har været den seneste uge.
 • De første glimt af 2017 LEGO sæt, puha… jeg har brug for et job der giver noget mere i timen end det nuværende.
 • At mit halvspiste æble aka iPhone 4S overlevede at falde ud af lommen, og miste coveret uden en eneste skramme på fronten, som kyssede asfalten.
 • Glögg..
 • Så sukker jeg forsat over kjoler fra diverse vintageinspirerede sider

I forhold til at jeg skulle slappe af, så er listen her vist temmelig lang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.