Weekly Obsession #24

Posted by Sacha in Bloggen, Musik, Netflix, Weekly Obsession | Leave a comment

Bum bum bum.. hvor fa’en blev den uge af, og ikke mindst, hvor blev september af?
I dag mandag er der 90 dage til at 2016 er fortid og 2017 er nutid.

Jeg ved dette, fordi jeg har min lille fotoudfordring på Instagram, og apropos det – så har sidste uge været sløv ud fra min aktivitet på IG og her på kanalen.

Årsagen er den at jeg ændrede arbejdsopgaver på jobbet, rendte rundt med flere kasketter på og havde arbejdsdage på, og hold nu godt fast, og nu ikke noget med at falde ned af stolen: Noget nær fem timer hver dag, altså en arbejdsuge på 25 timer (normalen det sidste halve år har været 20 timer om ugen)

I sidste uge:

 • Havde jeg planer om at lave et indlæg under kategorien “meatfree monday” – hvilket måske var en anelse optimistisk mandag aften klokken 18:30 – billeder og opskrift har jeg forsat liggende, og det indlæg blev hellere ikke til noget denne mandag, måske jeg skulle gøre noget ved det til næste mandag?
 • Havde planer om at skrive lidt om fotografering i mørke med simple lyskilder – det blev også kun ved tanken.
 • Gav mig selv high-fives over at jeg havde fået skudt og færdigbehandlet alle septemberbillederne til IG..
 • Startede til gengæld oktober på samme måde, som alle de forgående måneder: Uforberedt, eller jeg havde temaet og figurerne parat, de blev først skudt søndag eftermiddag…
 • Optur over at Ben & Jerry er månedens ting i Føtex, Bilka og Netto, selvom 40kr er billigt i forhold til normalen, men alt er relativt.
 • “Glemte” at jeg ikke tåler løg så godt…
 • Høstet min tredje hjemmedyrkede tomat – jeg skal undlade at tænke over hvor mange tomater jeg kunne få for pengene…
 • Synes forsat at Nine-Nine er genialt.
 • Fået et gavekort, pga. en bugnende gavekasse på job!
 • Haft flere sange på hjernen, blandt andet Justin T gange to, og en enkelt omgang Robbie
 • Uh.. og reklamerne har diskret puttet julevarer ind i bladet, uden at skrive ordet jul. Jeg spottede æbleskiver, rødkål, sylte, and, samt risengrød, risalamande, gule ærter og grønlangkål på “pølse”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.