Weekly Obsession #21

Posted by Sacha in Weekly Obsession | Leave a comment
  • I dag lukkes der ned for de olympiske lege for denne gang (og om lidt begynder de paraolympiske lege – ej, at forglemme). og OL i tossekassen har været fantastisk baggrundsstøj at arbejde til om eftermiddagen.
  • At de lange lyse nætter er overstået for denne gang, pludselig er det mørkt klokken 21.30 og ikke kun tusset, lige ledes mørkt 4.30 om morgenen, sådan rigtig mørkt.
  • Min Lidl fik langt om længe Sangria, nu ligger der en halvanden liters flaske med Sangria i Køleskabet, og det føles som om at der er uendeligt med Sagria i den.
  • To lige-ved-og-næsten modne tomater – jeg er lidt stolt.
  • For to uger siden bestilte jeg en kjole fra England, det tog kun fire dage fra jeg bestilte til den landede i min postkasse og kjolen passede som fod i hose (kunne ikke skrive om det i sidste uge pga. min søsters polter – kjolekøb var påskud for at få hende hjem til mig)
  • sommervejr, eller mangel på samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.