Weekly Obsession #20

Posted by Sacha in Musik, Netflix, Weekly Obsession | Leave a comment

Så er hverdagen indtruffet for den gennemsnitlige dansker, skolen er begyndt igen og kontorfolket er vendt tilbage til papirstakken (i det papirløse samfund..)

At nærmest alle andre end mig har haft ferie, har jeg kunne mærke.

 • Der er igen dovne mennesker på cykelstierne, som kører mod færdselsretningen.
 • Der er trængel foran skolerne, hvor forældre sætter børnenes kammerater i fare fordi deres pus skal køres lige til døren.
 • Den danske sommer – det eneste soppebassin jeg har været i, har været mine sko efter mødet med en god regnskylle (skoene lugtede ikke godt i tørreprocessen).
 • Apropos regnen, så er jeg forberedt på det rigtige efterår, i det jeg fik to par regnbukser i Bilka til 25kr stykket! Jeg elsker et godt tilbud.
 • Sortering af mine minifigurer, det er faktisk ikke så kedeligt igen og selvom jeg havde planer om at få talt dem, så er det ikke sket. Folk fortæller mig alligevel at jeg har mange.
 • Julis tema i min årsudfordring på Instagram: Rejsefeber – det var morsomt at se om folk kunne gennemskue min krøllede tankegang og gætte hvor jeg er i tankerne.
 • August tema er musik og er utroligt sjovt at kreere, jeg har fået bygget instrumenter, hvilket er udfordrende dog er jeg lidt ærgerlig over at Danmark er en LEGO-dengse så den nye serie bliver først frigivet 1. september og ikke midt-juli. For der er blandt andet en guitar med en tilhørende figur.
 • Rådyr i mine forældres have, hele fire voksne og to lam, det er vildt få lov at se dem så tæt på også selvom at man er nødt til at sidde fuldstændigt stille.

 

 • Gilmore Girls på Netflix. Takket været Netflix har jeg fået set hele serien fra ende til anden inkl. de to sidste sæsoner, som jeg aldrig har fået set før. Nu hvor jeg har set alle syv sæsoner, så er der tidspunkter hvor jeg har været lidt træt Lorelai og Rory. Samtidigt er det sjovt at tænke på at første gang de sendte serien var jeg ca. alderssvarende med Rory og nu hvor serien har ramt Netflix er jeg alderssvarende med Lorelai. Nu glæder jeg mig til November hvor vi finder ud af hvordan det er gået dem de seneste otte år.
 • Jeg husker den sommer hvor Mmm Bop var det store hit, den bragede ofte ud af højtalerne ved produktionsbåndet på den fabrik hvor jeg havde fået en sommertjans. Da yndlingen Postmodern Jukebox kom med et remake i en doo wop udgave, så var jeg solgt. for pokker det er godt, faktisk har jeg gået og tænkt: “Bare PMJ ville vride det nummer igennem den musikalske tidsmaskine”.
  Det er simpelthen så fantastisk og det gør regnvejrsdage mindre triste (og regnvejr har vi haft nok af denne sommer).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.