Weekly Obsession #17

Posted by Sacha in Netflix, Weekly Obsession | Leave a comment

Det lader til at øverste etage har kørt i frigear den seneste uge, når jeg tjekker mit IG-feed (som er inspirationen til disse indlæg), så har den seneste uge været mere sløv end en opblødt kiks.

Har man set New Girl og husker man Winstons midlertidige job, hvor han pakker kuverter, endda prøver at konkurrere med sig selv på tid. Det beskriver også mit job og min til gang til det. Jeg har siden jeg startet, haft en lille konkurrence med mig selv om hvor mange ark, jeg har kunne plukke pr. arbejdsdag og i den forgangne uge lykkedes det mig at slå min hidtidige rekord.
Det skal lige siges at det ikke er første gang at jeg har kørt sådan en konkurrence mod mig selv i et job, det har jeg gjort i nærmest samtlige jobs, på opgaver der har været trivielle – simpelthen for at udfordre de små grå.

Jeg har haft lidt sommerfugle i maven over at skulle på skolebænken her i fredag og lørdags, det var første gang i flere år og det var et kursus relevant for mit fagområde.
Det var fedt igen at være i rum med andre med samme faglige baggrund, fedt at kunne være nørdet – og fedt at føle sig som en kemiker igen.
Men hvor var det hårdt pludselig at sidde ned og modtage undervisning, når man til dagligt står op/går og arbejder.

Sommer er i grunden et svært tema at gengive i LEGO, hvilket betød at jeg kom bag ud på min lille fotoudfordring. For hvordan beskriver man sommer i 30 billeder – hvor LEGO indgår? Der er selvfølgelig adskillige udgaver af regnvejr, men det at gengive de lyse nætter med solnedgang klokken sent og solopgang alt for tidligt. Det er lidt som når man skal forklare en udefra hvad hygge er.

Seriemæssigt tog jeg lige en omgang mere af Glee, og faktisk er det en af de serier hvor jeg ikke synes at sidste sæson er den værste.
Så udskød jeg denne udgave af WO med en dag, fordi jeg har kastet mig over en ny serie, nemlig: “The Secret Lifte of the American Teenager”.
Som med så mange andre serier med fokus på “High School Kids”, så har dem vi følger hver deres at slå med.
Hvis man ikke skulle vide det, eller blot har brug for en reminder, fordi skuespillere der spiller High School elever ofte er i 20’erne, så er High School elever aldersmæssigt et sted mellem 14 og 18 år gamle.
Eksempelvis så er hovedpersonen 15 år gammel og gravid (det plot er vist brugt en gang eller to før..), og hende følger vi så.

Der er et eller andet ved serien som drager mig, men samtidigt er der noget ved den som får mig til at sukke dybt. Det der gør at jeg hænger ved at det er en serie der ikke servere det hele i pilotafsnittet, men hvor man får lov at komme tættere og tættere på hver enkel karakter, hvilket gør dem mere sammensatte.
Det der gør at jeg sukker dybt kan jeg ikke helt beskrive, og det skyldes ikke at det er nogle år siden at jeg var teenager, men det er den måde de forskellige problemer håndteres på, herunder graviditeten.
Selvom jeg ikke er kommet længere end afsnit 8 i sæson 1, så tør jeg godt anbefale serien, om ikke andet – så prøve at komme igennem de to første afsnit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.