Weekly Obsession #15

Posted by Sacha in Musik, Netflix, Weekly Obsession | 2 Comments

Jeg er sgutte god til dette skriveri, så mange planer og så lidt tid – onde tunger vil påstå at det handler om at prioritere…
Hmm.. måske, men alligevel ikke. For nok holder jeg af at putte ting i regneark, men der er også grænser for galskaben.

Således starter jeg på et sidespor fra første linje.
Ugens ting..

  • Jeg tror sgu at jeg flytter det fra torsdag til søndag, i stedet for forsinkede udgivelser.
  • Sommervejret: Fedt at altanen kan indtages og planterne skyder som ukrudt.
  • Sommervejret part 2: Varme sommernætter: I’m not a fan – jeg får ikke nok søvn pga varmen.
  • De lyse nætter – nok er jeg A-menneske, men når man ikke kan falde i søvn og vågner, få timer efter fordi lyset virkelig har gang i en mindre fysiktime i min lejlighed der klokken kvart i fem om morgenen.
  • Kaffe.. se ovenstående.
  • Jordbær – danske jordbær! (Det smager i øvrigt i en salat med feta og spidskål)
  • Rugbrød til morgenmad, tror sgu at jeg er ved at blive rigtig voksen.
  • Endnu en gang rammer snapchat listen, fordi jeg nu har fundet ud af hvordan filtrene virker.
  • Min ene chiliplante! Der er chilier på vej og ja, det er chilier i flertal.

Jeg har den seneste uge delvist genset Glee, med delvist mener jeg at de første 3 sæsoner er et gensyn. 4 og 5 delvist (tak til DR for konstant at ændre sendetiden) og 6 er helt nyt – igen: Tak DR. Lige nu er jeg ved at afslutte serien.
Det er i grunden imponerende at det er en serie der har kørt på FOX, med de temaer der er taget op i seriens 6 sæsoner. Serien holder forsat, selvom den fik en på sinkadusen da en af skuespillerne døde af en overdosis.

Ugens nummer: Hmm.. Det må være “Save the last dance for me”, både i denne udgave med The Drifters og i denne her med Bublé, som kan høres lige før rulleteksterne i filmen: “The Wedding Date”

2 Responses to Weekly Obsession #15

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.