Weekly Obsession #14

Posted by Sacha in Weekly Obsession | Leave a comment

Kan det virkelig passe at garnnøglen på øverste etage ikke har været krøllet den seneste uge? (Og det indlæg er så blevet postet et par dage forsent aka for mindre end en time side, fordi der blev trykket på draft og ikke publish. *ahem*)

Eller jo, men ikke noget nyt under solen, faktisk svarede PMJ på min anden kommentar til deres livestreaming fra Gdansk.
Den der fangirl jeg aldrig har været, viser sig lige pludselig i en alder af 34 år – det er fa’me kønt og bare en anelse tåkrummende og pinligt.
Så, nu er det nævnt og så vil jeg forsætte med at flove mig i stilhed.

Så er der Snapchat, som nævnt så er jeg vist gået lidt agurk derinde – selvom det er lidt: “Dance like nobody is watching”.

Jeg fik i øvrigt udviddet min samling af planter på altanen, i det de to andre tomatplanter også røg ud, det var så hele april måneds forarbejde der strøg i skraldespanden.
For at opveje det blev det også til en ekstra chiliplante med blomster på og en enkelt chili samt rød skovsyre.
Så altanen er nu omdøbt til junglen.

Så er der dans, jeg er ikke helt sikker på at mine naboer synes det er så fedt at jeg hopper rundt i dansesko et sted mellem 22.30 og midnat, mens jeg lytter til folkemusik.

Nu jeg er ved dans, så lykkedes det mig næsten at naile en ny koreografi til step, med næsten mener jeg: Der er lidt balancepunkt der skal justeres og en slide der skal godt ned i knæ.
At jeg derudover var lige ved at kunne komme ind i den nye koreografi igen efter et fejltrin, er dælme stort. Til gengæld kom den gamle (u)vane med at skære ansigt igen: FY!!

Mere dans.. stakkels naboer når sæsonen slutter.

Endnu mere dans.. Jeg kan godt mærke mine lår i dag efter dansen, og den cykeltur på grusstier på hjemturen.

260516Efterdansogcykelselvportræt

Nu hvor Maj synger på sidste vers, og den måned er der godt nok mange sange om på den ene eller anden måde.
Men siden jeg har haft Musicals som månedens tema for mit fotoudfordring, må vinderen være: Jeg vælger mig Maj fra Sommer i Tyrol.

Musicaltemaet har også fået mig til at gense Glee på Netflix, faktisk har jeg ikke set sidste sæson da det blev sendt i tv, fordi DR konstant skiftede sendetidspunktet. Så hurra for Netflix.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.