We are fa-mi-ly – I got all my sisters with me…

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | Tagged , | 4 Comments

Okay, måske ikke helt.

Dagens (nummer 14 i rækken) emne i udfordringen er:“Et billede af dig og din familie”

Nu er det sådan at både min søster og min bror har været vist her på bloggen, min søster gav tilladelse til at man måtte se hendes yndige ansigt, mens min bror gav nådigst lov til at vise hænderne og mine forældre har jeg selv valgt ikke at vise.

Så… what to do?

Hvis I vil se min søster, så find mit sushi-indlæg, så ser I hende der.
Min brors hænder finder I under cillit bang og mønt forsøget.
Hvis I vil se dem igen, så må der gøres lidt arbejde for det ik’? 😉

Men så kan jeg fortælle at:

  • Min bror er 11 år yngre end jeg og 27cm højere!
  • Min søster og jeg har prøvet mere end en gang at få spørgsmålet: Er I tvillinger? – Mjah… der er 5 år og 11 måneders forskel, men det er selvfølgelig en mindre detalje og vi har sågar en enkelt gang oplevet at nogen troede hun var ældst 😀
    – Gæt hvem der har moret sig mest over dette?
  • Jeg er 7-8 cm lavere end min søster og er dermed ældst og mindst.
  • Jeg bliver med god sandsynlighed den eneste akademiker af os tre.
  • Vi har alle tre haft knallert, okay min bror har forsat (han mangler kun beviset).

Mon ikke disse småting kunne gøre det ud for et billede?

4 Responses to We are fa-mi-ly – I got all my sisters with me…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.