Visse gensyn er ikke glædelige..

Posted by Sacha in tankestreg | 2 Comments

gensyn
For tre år siden, dvs. januar 2011 hoppede jeg på vægten og et skrækindjagende syn mødte mig. For vægten viste et skrækindjagende tal, lad os sige det var oppe i det røde felt, ikke det orange-du-skal-være-opmærksom, men det røde-nu-er-det-nu felt.
Jeg sagde i samme åndedrag aldrig mere dette område, ALDRIG mere!

Her 3 år senere er jeg her igen og jeg kan konkludere at det hårde arbejde er ikke selve vægttabet, men vedligeholdelsen og at det mentale overskud samtidigt med er nærmest ikke eksisterende, så er det dømt til at gå galt. Således har det taget mig knap to år at vende tilbage til det miserable udgangspunkt.

Der er lidt et spil Ludo over det, men her er jeg så – igen.

2 Responses to Visse gensyn er ikke glædelige..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.