Version 2.015

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | 2 Comments

2014 var året hvor jeg virkelig ikke orkede blogosfæren og havde kronisk skriveblokade, mente at den energi jeg endelig fik skulle bruges på jobansøgninger – hvilket vi vel kan blive enig om er en fornuftig prioritering.

Så hvad er version 2.015?

  1. I slutningen af 2014 købte jeg spiralblok med fire faneblade, så jeg kan notere alle idéerne ned jeg har til de fire overordnede kategorier: Blog, Jobsøgning, Hobby og Madidéer/planer.
    Kort sagt: Orden i tingene og jeg begyndte på det i december og det fungerer rigtig fint, og med tiden burde det blive en vane at få noteret indfaldene ned med det samme – frem for kun at rende rundt med det i tankerne.
    I ved: Tanke -> handling.
  2. Jeg vil forsætte med at udfordre mig selv i køkkenet og juleaften besluttede jeg at 2015 skulle være året, hvor jeg tager kampen op med bearnaisen – første og hidtil eneste gang jeg har kastet mig over den, gik den fra at være perfekt til at skille, fordi jeg absolut skulle kaste gryden over varmen en sidste gang. Så en bearnaise der ikke skiller er mit mål.
  3. I Januar 2011 kastede jeg mig over et vægttabsprojekt, og jeg var 2 kg fra målet året efter, da jeg af forskellige årsager blev slået ud af kurs og her 4 år efter udgangspunktet det samme – så det er mit andet helt store mål, rangerende lige under det at lande et job. Overvægt er ikke sjovt – slet ikke.
  4. Så har jeg et par idéer der kan udvidde min horisont og holde de små grå i gang, disse idéer er dem der er mest relevant for kanalen her, men de skal lige arbejdes lidt bedre igennem, inden jeg deler dem.
  5. Offline – jeg skal blive bedre til at tage mig tid til mine interesser offline. Jeg har virkelig nydt min offlinedage jeg tillod mig at tage i efteråret, så skønt at lade computer være computer.

Det kan på en eller anden måde virke som en meget lang liste, men samtidigt er der kun to store mål, begge ekstremt vigtige mål.

2 Responses to Version 2.015

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.