Ucensureret udgave af: Hvad tasken indeholder.

Posted by Sacha in Krigsmaling, mig, mig og lidt mere mig | Tagged , , | 6 Comments

I grunden er denne type indlæg en gammel traver, som stiller den kvindelige nysgerrighed.
Det er et emne de med jævne mellemrum dukker op både i magasiner og rundt omkring på forskellige blogs.

Ofte virker det som om at det er censurerede skriblerier, forstået på den måde – de viste tasker er renset for alt det ikke fancy indhold såsom gamle boner, slikpapir og ting der måtte ses som værende pinligt, i stedet flashes kun det der kunne give lidt street credit.

Nu er jeg på ingen måder fancy og mine tasker er hellere ikke noget man falder i savlende svimer over (taske fundet på udsalg til 30kr i H&M, da forgængeren døde af en madpakke indeholdende tomatsovs og guacamole).
Så her er indholdet af min taske som det så ud tidligere i dag, og jeg mener tidligere…
Efterfølgende har jeg ryddet lidt op i den, det er næppe svært at gætte hvad der er røget ud…?

Startenden med tasken og uret rundt:
1. tasken (Do’h), 2. en stak gamle boner og slikpapir, 3. mønter der ikke ville være i pungen, 4. pungen (well done Sherlock..), 5. småmønter i en pilgrimpose, 6. madpenge i kuvert inkl. bonerne, 7. mønter i frysepose, 8. vabelplaster, 9. gavekort, tilgodebevis og solbriller, 10. strømper, 11. cykelnøgle (som jeg bruger heeeelt vildt meget *host*), 12. læbepomade fra H&M against AIDS, Læbebalsam fra The Body Shop, Læbebalsam fra H&M’s økokollektion, håndcreme også fra Økokollektionen og et lille lommespejl fra H&M against AIDS, 13. Blandet hårtingeltangel samt en glasneglefil (Matas) og en sandpapirsfil (H&M against AIDS), 14. brugte batterier, 15. Behøver det nærmere introduktion? ( Sjovt nok, så er det når der ikke er bind i tasken at der er brug for det..), 16. Brugt billet til zoo samt folder over fynske turistattraktioner, 17. tomt penalhus samt oplukker i nøglering.

Så er det jeg spørger, kunne du finde på at flashe det ucensurerede indhold af tasken eller ville du censurerer indholdet af din taske på bloggen, hvis det var dig (Okay, jeg kan forstå hvis hæmoridecremen og andre meget spændende produkter til “sjove” problemer vil blive bortcensureret 😉 )

Jeg undres lidt over hvorfor jeg har så mange læbepomader/balsammer i tasken..

6 Responses to Ucensureret udgave af: Hvad tasken indeholder.

  1. Pingback: Jeg kunne lave en genudsendelse… | Jordforbindelse(n)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.