Trying to be hip? – Urbangardening

Posted by Sacha in Aha, Bolig, Mad | Tagged | 3 Comments

såning

Mrs. Potts

Tålmodighed, tålmodighed

Lige siden jeg flyttede ind i lejligheden for to år siden, har jeg gerne ville udnytte at min sydøstvendte lukkede altan.
Jeg har før dyrket rabarber og jordbær i altankasser i en tidligere lejlighed, så når muligheden igen bød sig så kriblede det i fingrene.
Men der skulle gå to år inden jeg fik taget mig sammen til at bruge altanen til andet end opbevaring af tørrestativ, kattetårn og affald til genbrugspladsen.

Da Lock-outen kom her efter påske, kom min far på visit et par dage – da han som kursist også var ramt.
Og ja, det var ikke lige jobansøgninger der blev skrevet flest af i den uge, til gengæld fik jeg købt ind til et drivhusforsøg.
I det blev indkøbt rød basilikum, bredbladet persille, citronmelisse, chili og romainesalat, efter nogle dage kom en cherrytomatplante til.

Dagligt har jeg utålmodigt kigget efter små grønne skud og dags dato, er den sidste plantetype dukket frem – det samme er bladlus på tomatplanten og brr… sådan nogle små grønne krible-krablende satanner.
Nu er det blot at krydse fingre for, at jeg kan holde disse små krible-krablende satanner i skak, for min altan er for lille til både dem og mig!

Nej, det er ikke et forsøg på at være hip, at jeg leger med jord på altanen – det er kun for sjov, for at se om jeg for en sjælden gangs skyld kan holde planter i live.

3 Responses to Trying to be hip? – Urbangardening

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.