Totally random #1

Posted by Sacha in Aha, mig, mig og lidt mere mig | Tagged , , | 3 Comments

Fem helt tilfældige ting om mig – så tilfældigt som det kan blive, når det er mig selv der vælger emnerne 😉

Den der havelåge med 1 bagefter, det er med vilje, vil hellere bide tingene op, end at lave en lang smøre, hvor halvdelen er tabt efter tredje linje – fraregnet dem der er tabt allerede ved overskriften.

I øvrigt, hvorfor opfinde den dybe tallerken?

1)
Jeg er udpræget venstrehåndet og af samme grund fik jeg min første saks som 4-5 årig, fordi jeg vendte højrehåndssaksen om og klippede ind mod mig selv…
– saksen, den har jeg i øvrigt stadigt den dag i dag.

 2)
Jeg har briller, men er på ingen måde mulvarp – min styrke har på det ene øje har rodet rundt mellem -1,25 og -1,50 i de samtlige 11 år jeg har haft briller. På det andet øje har jeg danset mellem 0 og +0,75. Man må sige at jeg har et stabilt syn, dog kræver min vinduesglasside korrigering for bygningsfejl.

3)
Min næse er skæv og tipper lidt til den ene side, fejlen ligger helt tilbage fra da jeg var ganske lille og lyserød, lægerne rettede min skæve næse – måske kom de til at rette lidt for meget på den?

4)
Fem stykker metal har jeg i hovedet, hvor det fordeler sig på to i hvert øre og en enkelt i næsen. 

5)
Modsat rigtig mange kvinder, så er jeg knap så øm om mit hår, der er alligevel et par ting jeg ikke vil gøre 😉
Det har været puddelkrøllet mere end en gang, urinfarvet to gange, haft pandehår i forskellige længder og så var jeg naturligt platinblond som barn og det er først efter jeg rundede det kvarte hjørne at leverpostejsfarven for alvor har været den (naturligt) herskende farve det meste af året. 

3 Responses to Totally random #1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.