Tit tit – lidt nyt til “les yeux”

Posted by Sacha in Krigsmaling, Seneste køb | Tagged , | 1 Comment

Jeg må indrømme at jeg faldt lidt for The Body Shops særkollektion, fra første øjekast jeg så den omtalt et sted på internettet.
Den blev ikke mindre fin, da jeg forleden havde kig på den her i Odense.


Der er to, en i mere naturlige nuancer (inklusiv en i orange toner) og så denne der emmer af 80’er glam i mine øjne og minder mig om den eneste øjeskyggepalette fra Rimmel, min mor havde da jeg var barn i 80’erne.
Så er jeg i øvrigt vild med at man har puttet en minipensel ved og ikke de traditionelle skumapplikatorer, som jeg plejer at kyle ud.
Kunne se hos Maria at Urban decay også er på penslerne, så måske kan man håbe på at denne lille ting ikke kun er en trend, men bliver enden for skumapplikationerne.

The Body Shop har i denne boks, været så venlige at vedlægge både pensel og en liner (sort i denne udgave og brun i den naturlige boks).
Jeg er dog ikke videre imponeret over blyanten, da den er ualmindelig hård i hvert fald i forhold til min smag.
Måtte trykke til, for at få farven ud på hånden – måske er det en af dem der skal have lidt varme for at være samarbejdsvillige?
Penslen er ganske okay, når jeg normalt er vant til lidt længere pensler (fra samme firma)
Farverne på håndryggen er fra venstre mod højre: Sort, lyserød, sølv og hvid.
Jeg har med vilje forsøgt at give den ekstra gas med farverne på hånden, bare for at vise hvor kraftige de er i farverne i forhold til hinanden.

Jeg afprøvede dem efterfølgende på øjnene og der skulle ikke meget til, før der var farve på, så på den front er jeg ikke blevet skuffet.
Faktisk så er farvernes styrke i paletten, præcis den styrke (aner ikke hvad det kaldes med et finere ord – jeg er kun lægmand ;)), som jeg længe har været på jagt efter.

Så alt i alt er jeg rigtigt godt tilfreds.

One Response to Tit tit – lidt nyt til “les yeux”

  1. Pingback: I got myself a black eye | Jordforbindelse(n)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.