Ting dukker op når man mindst leder efter det.

Posted by Sacha in Aha | Leave a comment

Jeg er næppe den eneste der kender til at ting pludselig er væk når man skal bruge det, som i jeg-skulle-faktisk-have-brugt-det-for-fem-minutter-siden-NÅ!

Min erfaring har lært mig at jeg mit temperament ryger der op ad, hvis jeg panisk går i gang med at lede, så ved de mindre væsentlige ting (men dog kunne være væsentlige nok i det øjeblik de er væk), der nøjes jeg efterhånden med at trække på skuldrene og tænke: Det dukker nok op før eller siden – dog helst før.
Simpelthen fordi mit humør bliver muggent når ting bliver væk, her kunne den ekstremt vittige (eksempelvis min mor – bare et tænkt eksempel) finde på at sige: Så kan du holde orden i tingene.

I kender helt sikkert typen.

Hvilket jeg ofte vælger at ignorere, simpelthen fordi, hvad der for udefrakommende ser ud som et uoverskueligt rod, for mig er system, de der har det som jeg, ved hvad jeg taler om.
Jeg ved hvor jeg skal finde tingene, når de ligger i pulter (man kan kun holde af Lunte for det ord).
For når jeg har ryddet op og tingene ligger fint ordnet i skuffer og skabe, så kan jeg sjældent finde tingene det første stykke tid – for det ligger ikke på deres vante plads (inden for logisk rækkevidde).

Det er vist blevet en længere smøre, men denne ting der blev væk, som nu er fundet igen.
helt uden at jeg ledte efter det er intet mindre end min eksterne harddisk, der for halvanden måned siden blev skilt fra sin ledning.
Harddisken lå et sted jeg ikke havde kigget, da det var ulogisk i mere end en forstand – den lå nemlig i min strømpeskuffe.
Hvordan den er havnet der, er mig så en gåde.

Men ihvertfald dukkede er den dukket op igen, i samme omgang fandt jeg noget andet jeg også har ledt efter – men som ikke var super relevant før i d.
Her kom jeg dog i tanke om hvad jeg havde haft det i nærheden af sidst – den gang jeg ryddede op og BINGO!

Hvad der så er sjovt, sådan ordensmæssigt.
Det er at jeg er helt anderledes med orden andre steder – hvilket er lidt pudsigt.
Men det er jeg næppe ene om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.