ti i minus tolvte – man er vel scient af uddannelse?

Posted by Sacha in Aha, Fashionabelt | Tagged | 4 Comments

Hvis du er kommet videre end overskriften så kan jeg røbe at der på ingen måde er tale om noget naturvidenskabeligt udover navnet, næh…

Der er tale om mit aller yndlingssted at trykke næsen flad mod ruden (altså ikke bogstavlig talt) i København, som har fået webshoppen op at køre – det er sikkert ikke nogen nyhed (men nu har jeg hellere ikke tjekket deres side det seneste halve år) og nok snak!

Det jeg fabler om med det naturvidenskabsklingende navn er intet mindre end butikken Pico der har smidt lidt af deres godter op på en webbiks, så man kan få lidt af deres magi hjem selvom man ikke lige bor i nærheden af København.

Hvilket passer mig rigtig godt, for jeg står og skal bruge noget hårpynt til et bryllup jeg skal til inden længe og jeg ville have bedt mine Københavnerkontakter om hjælp hvis det ikke var for webbiksen.

Forsendelsen er lidt dyrere end H&M, da de tager 75kr, men regnet med hvad det koster mig at tage til København herfra (to busser og et tog), så er det billigt sluppen.

Men ihhh… jeg klapper i mine små hænder over opdagelsen.

Så klik her under hvis du ikke allerede gjorde det i teksten 😉

Billedkredit: Pico.

PS. skulle du komme forbi København, så slå lige vejen forbi.

4 Responses to ti i minus tolvte – man er vel scient af uddannelse?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.