Sus i skørterne

Posted by Sacha in Dagens outfit, Fashionabelt | Tagged , , , , , , , | Leave a comment

Jeg er helt klart en skørtepige, eller kvinde er nok mere passende betegnelse efterhånden… Anyway! De fleste af mine skørter slutter over knæet, hvilket kan give nogle udfordringer i blandt andet transportøje med, da jeg er en cykelmyg.

Er der noget jeg har hørt fra flere, så er det at skørt + cykel er besværligt, især hvis der skal regnbukser udover.

Mit tip er: tætte strømpebukser i valgfri farve, eller helt generelt er tætte strømpebukser en favorit her, uanset om der skal trækkes regnbukser udover eller ej.
Synes det er langt pænere til hverdag – aka arbejdsbrug, for så meget hud bryder jeg mig alligevel ikke om at vise frem.

Jeg er især fan af 100 og 200 den fra H&M, da de virkelig tåler noget – jeg har kat, hvilket de faste har bidt mærke i…
… Det siger en hel del om strømpernes holdbarhed!

De “hudfarvede” hopper jeg kun yderst sjældent i, faktisk tror jeg ikke at jeg har et par i min samling lige pt., da jeg har pænt blege ben er de kun 15-20 den varianterne der er lyse nok til mig, og det er noget sart skidt, som kræver at jeg har klar neglelak i taske, til at klare løbere i strømperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.