Som kragen der spotter noget der glimter

Posted by Sacha in Mad, Seneste køb | Tagged , | 2 Comments

De fleste har vel en eller anden form for last (eller flere).

Der er dem med hang til tobak, så er der dem hvis skab bugner af sko, andre igen sætter pris på kæmpe musiksamlinger.

Så er der mig, min last er… bøger og især kogebøger, det sjove er så bare det, at jeg har umådelig meget svært ved at holde mig stringent til en opskrift og ellers har det med at køre lidt i samme rille.
Der hvor jeg så følger en opskrift stringent og kemikeren i mig virkelig kommer til udtryk, er når der laves kage eller andet i den søde retning, der følger jeg slavisk opskriften, måske lige med undtagelse af hvis der skal chokolade i – så havner der gerne mere chokolade i, end opskriften foreskriver.

Ja ja ja.. chokoladegris…

Mit seneste køb er, hvis du endnu ikke skulle have luret det: En kogebog.
Fandt den i netto efter mit biblioteksbesøg, hvor hylderne med kogebøger blev studeret, fordi jeg var på udkig efter en eller flere bøger der måtte behandle emnet: Kikærter og røde linser, samt hobbybøger.
Det første kunne jeg ikke finde og det sidste lod til at være sunket i jorden, de hylder der tidligere var hjem (tidligere, som i da jeg sidst boede i Odense for over to år siden), var tomme og der var hellere ikke noget skilt der sagde: “Hobby”.

Nå tilbage til kogebøgerne, her kiggede jeg nærmere på dem og faldt over en med lyserød ryg af nyere dato, ergo den skulle da ses nærmere på.
Den så vældig spændende ud, men da det ikke var det jeg var kommet på – gik jeg uden at låne den.
Hvad sker der så da jeg kommer forbi netto – lige som jeg træder ind i selve butikken?
Jeps, der ligger kogebogen jeg kort forinden har haft fingrene i på biblioteket, prisen var yderst rimelig – så det var svært at finde nogle modargumenter for, hvorfor den ikke skulle med hjem.

Så hjem kom denne bog:

Men hvis jeg sådan rigtig skal retfærdiggøre købet, så er den også nødt til at bidrage til “kogebogskampen”.

PS. Den står til 65kr i din netto, hvis den ikke er blevet nuppet af andre kogebogselskere.

2 Responses to Som kragen der spotter noget der glimter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.