Sofakartoffel

Posted by Sacha in Bolig, mig, mig og lidt mere mig | Tagged , | 2 Comments

Der er de mennesker der går op in boligindretning og formår at finde de helt rigtige ting, så man fornemmer at deres hjem afspejler netop dem, fordi tingene på en eller anden måde passer sammen, hvad enten det er går i den ene eller anden boligindretning og så er der mig.

Jeg må indrømme at boligindretning ikke er noget jeg går så vandvittigt meget op i, men alligevel afspejler mit hjem mig rimelig godt, for der er de ting der skal være: En seng, en sofa, et spisebord og så nogle reoler fyldt med bøger og nips.

En venindes kommentar da hun så mit hjem for første gang, for et par måneder siden: “Man kan godt se at du ikke satser på at bo her længe”.

Nå, men selvom jeg har lidt følelsen af at stå i et vacuum, så trænger min sofa til nyt betræk, takket været kattekræets klør, nu er spørgsmålet så: Hvad skal min Klippan iklædes?
Pt. er sofaen iklædt det røde betræk, hvilket jeg ikke er utilfreds med, men jeg overvejer alligevel om det polkaprikkede eller sorte kunne være fint.

At jeg befinder mig i et vacuum kan også ses på fraværet af spisebordsstole, jeg har to… og bordet er sådan et hvor der er plads til 10 i udfoldet tilstand.
Sidespor!
Jeg vil tænke nærmere over hvilken farve min sofa skal være fremover – helt klart et af livets helt store spørgsmål 😉

2 Responses to Sofakartoffel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.