Søndagsoverspringshandlinger

Posted by Sacha in Bloggen, Odense, tankestreg | Leave a comment

Facebook 280118

Sådan skrev jeg for et par timer siden på min (private) facebookprofil, for i dag har jeg endnu engang været i selskab med fynske bloggere og instagrammere.
Jeg er yderst taknemmelig for at få lov at være med i det selskab, selvom kanalen her er mikroskopisk og min IG-konto stikker i en helt anden retning end andre her på ø’en.

Jeg endnu engang at tage fra et arrangement med masser af inspiration og langt mindre dårlig samvittighed, fordi jeg er ikke den eneste med en hulens masse indlæg liggende som kladde.

Ikke mindst fik jeg opklaret et spørgsmål angående Instagram og Facebook, hvilket betød at jeg langt om længe fik nosset mig sammen til at få genoplivet mailadressen der står her på siden, og når jeg siger nosset sig sammen, så mener jeg det seriøst.
For tilbage i juni 2017 blev jeg gjort opmærksom på at den ikke virkede.
Det havde den positive sidegevinst, at jeg fik rettet op på hotmails latterlige indstilling, som splittede min indbakke op i to.
Jeg fik det samlet på ny, så det kan godt betale sig at bruge lidt tid på ens mail (hvis man har en hotmail/outlook) en gang imellem.

Hvorfor skulle adressen genoplives? Jo, jeg skulle have ændret min IG-konto til en virksomhedskonto, for at få den til at tale sammen med min Facebookside og jeg har ikke den store lyst til at smække min private mailadresse ud på min IG-konto.
Nu har jeg endelig to sidekanaler der taler sammen, så jeg slipper for at skrive det samme to gange, når jeg poster mine LEGO-billeder og Hurra for det!

Dagens tema til debat drejede sig om følgere, engagement og vejen der til.
For få at få følgere og engagement, så kræver det at man selv engagerer sig og giver noget ud selv.
For: “There is no such thing as free lunch”

PS: Bolledejen er sat til hævning i køleskabet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.