Snedynen 1. søndag i advent

Posted by Sacha in Aha, tankestreg | Tagged , , , , | 5 Comments

Så blev det første søndag i advent og 2. december i det herrens år 2012 – og så er det jeg spørger: Hvor blev november af og for den sags skyld også de mange måneder før det?

I den uge vi nu er på vej ud af, oplevede jeg en snebyge der kom, så og forsvandt i løbet af ingen tid torsdag sidst på dagen, fredag oplevede jeg flere snebyger der luntede forbi, uden at det blev liggende og jeg gruede lidt for at sneen ville vælte ned fredag aften, hvor jeg skulle til julefrokost inde i København, men nej – ingen tegn på sne.
Hellere intet lørdag, og hellere intet ved midnatstid til søndag…

… men så søndag morgen så det sådan her ud: Meget blå/stålgrå og mørk himmel, med et temmelig tykt lag sne (mellem 10 og 20 cm alt efter hvor på matriklen).

Jeg måtte ud med kameraet og det kom der blandt andet dette ud af, klokken er mellem 8:30 og 8:50 på billederne og der er kun det sort-hvide billede der er manipuleret med, resten viser hvor mørkt det var.
Dog er det sidste billede fra omkring kl. 11, hvor der kom opklaring nord fra, lysmæssigt var der stor forskel på nord og syd.
Nord var lys med de smukke farver og i sydlig retning var himlen på daværende tidspunkt iklædt i lysegrå til mørk blågrå nuancer.

5 Responses to Snedynen 1. søndag i advent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.