Skriveblokader og den virkelige verden

Posted by Sacha in Uncategorized | Leave a comment

Hmm… fem år og en dag er gået, og jeg har været ramt af skriveblokade siden slutningen af februar, nå ja og så lidt ramt af den virkelige verden, den uden for skærmen og internettet.
Jeg tror endda at skriveblokaden skyldes hvad der sker i den virkelige verden.
For jeg har været i virksomhedspraktik, og leveret en analyse, vurdering og rapport på godt 10 uger, hvor det eneste sted jeg gik på kompromis var på grammatikken.
I slutningen af praktikken ophørte mine dagpenge og jeg kom over på arbejdsmarkedsydelse, hvilket er sådan en underlig størrelse hvor man er tilknyttet a-kassen, men får en sats svarende til 60% af dagpengesatsen (hvis man er enlig) hvilket svarer til Kontanthjælp.

Det her er en del jeg ikke rigtig har råbt op om, for man er stigmatiseret nok i forvejen når man står udenfor arbejdsmarkedet, ikke så meget af politikerne, men af den almindelige dansker.

Så min energi er brugt på lave noget til mit CV, et dokument der beviser at det jeg siger jeg er pisse god til, det er jeg sgu god til.
For det er mentalt hårdt at være udenfor jobmarkedet, når man får afslag på ansøgninger fordi man mangler erfaring og samtidigt kan læse at ens faglige organisation skriver om manglende arbejdskraft.

Sidstnævnte har tændt et mindre Sankt Hans bål i mig, nej ikke en glød eller gnist, et helt Sankt Hans bål, for der er sgu brug for mig derude, min vej til et job er bare lige så kringlet som hele min tur igennem uddannelsessystemet.

Så jeg er her, men jeg prioriterer lige den virkelige verden lidt højere end sjov og ballade.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.