Skovskyderstilling

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb, Teknik | Tagged , , , | 1 Comment

Hvor er man bare hamrende charmerende i denne postion, med bingovinger presset godt frem af knæene og med måsen hældende godt mod jorden, for tyngdepunktets skyld.
Mandag købte jeg ny computer og havde det lidt skidt over det, for var det nu et overflødigt køb, den gamle fungerede jo…
Onsdag måtte jeg erkende at det vist ikke var helt skidt igen, for ledningen skal ligge på en bestemt måde for at der er strøm på, såeh…. købet var ikke helt ringe igen.

Ny Computer betyder også farvel til mit nuværende billedbehandlingsprogram Photoshop Elements 2, et program der har fuldt mig i 9 år og ikke mindst er det et farvel til Windows XP.

Nu står windows overfor et skifte i styresystemet fra win7 til win8, så er jeg lidt afventende med at en noget nyere udgave af PSE, da det ikke vides om de passer til win8, ligeledes har jeg et nyt kamera hvor jeg også venter på en udmelding omkring det kan fungere med win8.

Mens jeg venter på om jeg kan opgradere til win8 eller ej, så pønser jeg på at teste et eller flere af de gratis programmer der findes på markedet til billedbehandling, for Windows Paint er noget tung at danse med, når der skal skæres i billeder.

– og hvad er så sammenhængen mellem kamera og computer?
Jo, den nye computer (7,9,13) skulle meget gerne have den rette størrelse i maskinrummet, til at jeg kan få det fulde udbytte af mit kamera, da skærmopløsning og processoren har i underkanten af hvad der kræves.

 

PS. Jeg har endnu ikke pakket den nye computer ud af æsken…

One Response to Skovskyderstilling

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.