Shopaholic (en tankevækkende artikel)

Posted by Sacha in Fashionabelt, mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb, tankestreg | Tagged , , , , , | 2 Comments

I forgårs dumpede Woman nr. 153 ned i min postkasse og de er vilde med at skrive om sex, sex, sex og atter sex.
Hvilket jeg undre mig over hvordan de kan blive ved med det, for det er ofte de samme ting i ny indpakning der diskes op med.

Men i dette nummer er der en artikel omkring en shopaholic og jeg synes den er temmelig god, for det manglede da bare at have noget omkring denne tilstand – nu hvor det er et magasin, der disker op med den ene fristelse efter den anden.

Nogle kan håndtere disse fristelser, andre kan ikke og så er der dem, der er helt ude på dybt vand!

Jeg ved at jeg er fornuftig økonomisk set, måske lidt FOR fornuftig ind imellem, hvilket gør at jeg får ekstrem dårlig samvittighed, når jeg bruger penge på andet end mad og ting i den dur (og selv på mad har jeg ind imellem følt at jeg fråser med pengene).

Så da jeg brugte penge i København her i september, jeg havde den vildeste hjertebanken, for jeg følte at jeg gjorde noget forbudt.
Hvilket i grunden var noget pjat, for jeg tømte jo ikke mit dankort eller noget i den stil.
Mine skriblerier i går omkring projekt klædeskab er da også et sort-hvidt billede af, at jeg er fornuftig.

Selvom jeg er fornuftig, så fik jeg det helt dårligt da jeg læste artiklen, for det er i grunden dybt forfærdeligt at nogen kommer så langt ud i deres overforbrug at det ene dyre lån efter det andet optages, for at vedkommende kan få sit fix.

Jeg kan da hellere ikke lade være med at tænke, om nogle af de mange såkaldte modebloggere ude i cyperspace (og her tænker jeg globalt set), om en enkelt, eller to eller fem… måske har et problem i jagten på at vise det sidste nye hver eneste dag på deres blog.

Som en modreaktion på overforbruget er jeg stødt på bloggere der laver det modsatte, tingene skal genbruges og der skal ikke købes nyt.
Jeg har desværre ikke gemt dem i min reader, lidt dumt i grunden.
For de var faktisk inspirerende at læse.

Med hånden på hjertet, så er det faktisk disse modreaktionskvinder, der inspirerede mig til at kigge på indholdet i mit klædeskab.
For hvorfor et dagligt/ugentligt fix af nyt, hvis det man har i skabet er godt nok – bare det sættes sammen med noget andet?

Nu skal jeg ikke være helt hellig…
Strømpebukser siger jeg, strømpebukser 😉

2 Responses to Shopaholic (en tankevækkende artikel)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.