Seriøse blade og indretningsdimser

Posted by Sacha in Bolig | Leave a comment

Jeg er vist vokset fra magasinerne, med alle deres gode råd til både mode og indretning, som om det er blevet en tand for overfladisk og den perfekte facade.
At nogle af disse ting så efterhånden er blevet en indgroet del af blogosfæren, er vel blot et naturligt skridt?

Nå men, i dag falder jeg over et link på Facebook, en artikel med overskriften: “De 10 største fejl mænd begår i indretningen”
Indrømmet, jeg blev nysgerrig og det skyldes især at artiklen er at finde hos Euroman, som gerne bliver hevet frem af kvinder, som det man savner ved magasinerne til kvinder.
Efter at have gnavet sig igennem de 10 punkter, kan jeg konstatere at mine tæer er godt krøllede sammen og en følelse af: Hmm..

Hvorefter jeg tog et kig på min egen lejlighed, som udover de obligatoriske hvide feminine møbler (hvor af hovedparten er købt i IKEA – Heja Sverige!), så er der møbler jeg har slæbt med fra da jeg flyttede hjemmefra. Bøgerne der står fremme er en blanding af lidt af hvert – lige fra studiebøger til tegneserier og ja, det feminine indslag: Kogebøger.
Mit nips er produceret af plastik og er designet i Billund.

Jeg har ikke fancy pancy designmøbler i mit hjem og de møbler jeg har der ikke er fra IKEA/Jysk/Daells Bolighus er arvestykker eller mit barskab som er flikket sammen specielt til mig (at det så er gabende tomt er så noget helt andet).

Jeg forstår virkelig ikke hvorfor der findes rigtige og forkerte måder at indrette sit hjem på og jeg kan ikke se det forkerte i et IKEA hjem, for selvom møblerne er der fra så gør det ikke et hjem mindre personligt, for det kommer i hvad der bliver stoppet i hjemmet og hvordan det anvendes.

Når det er sagt, så drømmer jeg om en bolig hvor hobbygrejet kan gemmes væk, hvor tv’et er placeret så det ikke ligner et husalter og ikke mindst et sted hvor der både er plads til kat(te) og planter.

Men hvor jeg dog sukker dybt over boligartikler og indretningsdimser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.