Seneste nødvendige men også lidt vemodige køb

Posted by Sacha in Seneste køb | Tagged | Leave a comment

Mit allerseneste køb er denne rygsæk, som jeg skrev om her, så var jeg på ufrivillig rygsækjagt i København.
Jeg tog hjem, tjekkede priserne på nettet og tænkte: Hmm…
Der var ikke noget at hente der, så da jeg onsdag havde bilmulighed, tog jeg en tur til Odense.

Billedet er lidt lille, men bedre end det jeg selv kan fremtrylle lige pt.

Jeg fortryder på ingen måde at jeg gjorde købet i en fysisk butik, i dette tilfælde The North Face butikken i Rosengårdcentret, for selvom jeg var fast besluttet på at skulle have tasken med navnet Borealis – den med fast ryg, så blev jeg lidt klogere.
For der fik jeg at vide at der fandtes både en herre og en damemodel – hvilket jeg ikke havde fået at vide de steder jeg var inde i, i det københavnske.

Den minder lidt og så alligevel ikke, om min fjällräven, for selvom det er to forskellige mærker, så kan otte års udvikling også ses.
Tasken her er blandt udstyret med en “skumpølse” i bunden af computerlommen, hvilket er med til at bløde det vibration der kommer, når en rygsæk sættes ned.
Sidelommerne har snoretræk og det passer lige med en halvliters sodavandsflaske, hvilket er pænt smart.
Jeg har alligevel nogle gange tabt en næsten fuld sodavandsflaske fordi den er gledet ud af sidelommen.

Jeg er nok “Miss Backpack”, da jeg foretrækker at have vægten på ryggen, hvad enten jeg cykler eller går meget, da jeg ikke skal koncentrere mig om at tasken glider ned, på samme måde som jeg skal ved skuldertasker og håndtasker hængende på armen/skulderen.

Det er måske tosset at smide 549kr efter en ny rygsæk, nu hvor jeg ikke længere er studerende kunne man mene, men så meget som fjällräven er blevet brugt i fritiden i de otte år jeg har haft den, så ser jeg det ikke som nogen tosset investering.

Tasken findes også i en rødvinsrød/lilla samt i en grå/blå, havde de haft den blå hjemme, så kunne jeg have fundet på at nappe den, men da jeg ikke lige kunne se hvornår jeg ville komme forbi Odense næste gang, valgte jeg den sorte.
Den rødlige var lidt for fesen til mig 😉

Billedet er lånt herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.