Send mig en brevdue

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Sport, tankestreg | Tagged , , | Leave a comment

Hvor ofte tænker du over hvor afhængige vi er af internettet i dagens Danmark, nok ikke før at man S-K-A-L bruge det og det så er nede (hvis vi taler fastnet) eller virker ufatteligt sparsomt og kun i en bestemt vinkel (hvis det er det mobile).
Dette oplevede jeg mellem onsdag aften og så indtil klokken 9 fredag morgen.

Man bliver bare en kende presset, når man som jobsøgende har noget der skal søges, hvor fristen er ufattelig kort og derfor først får skippet ansøgningen af sted 3 minutter i fristen.

Faktisk forsøgte jeg at teste hvor godt (eller skidt) signalet er på det mobile bredbånd her hvor jeg befinder mig, for billedet herunder forsøgte jeg at uploade i går formiddags…

… uden held…

Det viser bogen fra apriludfordringen og ja, jeg er lettere bagud, men den ønskede bog stod jeg på venteliste til, så den kom ikke før midten af maj.
Men nu er jeg i gang.

Jeg har set serien med Colin Firth et utal af gange, nok for mange gange til at kunne huske de steder hvor serien ikke følger bogen, mente ellers at den blev fulgt rimelig slavisk.
Well… det gør den ikke, men serien er forsat bedre end filmen – BASTA!

Så jeg har været begravet i denne bog de sidste par dage og når man (læs jeg) er lidt rusten i at læse den slags engelsk, så går det noget langsommere end at læse Harry Potter eller Percy Jackson.

Denne udgaver er jeg lidt vild med, for der er fine illustrationer i bogen og Mrs. Bennet er tegnet temmelig meget som jeg forestillede mig da jeg sidst læste bogen for omkring 10 år siden ( er det virkelig så længe siden?!!).

PS. Jeg genoptog løb i går efter halvanden uges pause og jeg skal helt seriøst overveje, at få intervaltrænet mit løb (mere end den ene gang jeg har intervaltrænet), for jeg tæller slet ikke ned til at de 30 minutter er gået og 33 minutter kan jeg klare uden problemer.
Men intervaltræning er sygt hårdt – lidt som at da jeg startede med at løbe…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.