Se min kjole…

Posted by Sacha in Fashionabelt, Seneste køb | Tagged , , | Leave a comment

.. den er grøn som smaragden.
Egentlig var det solcreme og aftensmad jeg var i Kvickly efter, i stedet kom jeg hjem med: En t-shirtkjole i smaragdgrøn og aftensmad – ingen solcreme, godt så! Det er ellers en ting jeg i den grad mangler… det er så en anden historie.Jeg er normalt ikke den store impulsshopper, har ofte en idé om hvad jeg leder efter i baghovedet, men i går i Kvickly tog jeg chancen og kiggede på noget, jeg ellers ville gå udenom.
Inden jeg viste af det, var den sprunget ned i indkøbskurven.

Men da jeg alligevel står og skal udskifte den ene af mine tre sorte kjoler, så var det ikke nogen ufornuftig handling 😉

PS. Både denne og den kjole der skal udskiftes er blevet talt med i gårsdagens klædeskabsopgørelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.