Sandsælgeren i Sahara #2

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged | Leave a comment

CV’et.

Et godt CV er rimelig vigtigt, for ikke at sige temmelig essentielt,da det er at betragte som varedeklarationen på et produkt.
I dette tilfælde er produktet mig og tidligere har jeg joket med, at jeg er pixibogsskribent fordi jeg har svært ved at skrive langt når jeg skal.

Hvor har jeg ikke siddet og talt ord/anslag på mine opgaver, fordi der har været et krav om x antal ord/anslag.

Nu kommer det lidt pudsige, for et CV går under “SKAL” opgaverne og derfor ville det være logisk, hvis jeg her måtte trække ordene ud af mig, det passer så ikke på mit nuværende CV (som jeg arbejder på at skære til), som er langt som et ondt år.
Lige pludselig har jeg utrolig meget at fortælle, inklusiv en hulens masse mellemregninger, eller sådan føles det.

Fordi jeg i forvejen ikke var tilfreds med mit CV, så har jeg nu en anledning til at skære det til og skære alt det overflødige fra.

Igen, tænk på en varedeklaration.
Jeg ved godt at der på visse vare optræder et par numre med et stort E foran.
Nogle hader disse E-numre og kaster med hvidløg og vievand, men E-numre gør at der ikke skal bruges nær så meget plads til varedeklarationen og på samme måde, vil jeg gerne have mit CV skåret til, så kun det mest nødvendige står der – vil man vide mere, så må man undersøge tingene nærmere = invitere mig til en samtale.

Dette indlæg viser mig at jeg slapper af, når jeg ikke skal skære min egen varedeklaration til.
For det er lettere at lade fingrene danse frit over tastaturet uden faste rammer, end når rammerne er faste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.