Sådan sender man de høje hæle på vinterferie

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | Tagged | Leave a comment

Hvis du synes at fødder er grimme, så spring billedet over…

I onsdags da jeg var på vej hjem fra arbejde, træder jeg pludselig forkert, som i: først i en vinkel der delvist er upside down og så efterfølgende i en vinkel på minus 60-90 grader (dvs. mod urets retning).
Det gør altså en anelse nas, vil jeg hilse at sige, så nas at jeg fik kvalme af smerten.
Så onsdag eftermiddag svingende jeg forbi Matas efter sådan en rulle forbinding, fordi jeg ikke orkede at lede efter dem jeg allerede havde hjemme (kombinationen af ankel og forbinding er ikke noget nyt).
I dag fredag ser anklen sådan her ud:

Så nu har jeg sendt de høje hæle og løbeskoene på vinterferie, da der ikke rigtigt er brug for dem det næste stykke tid.

PS. Fødder er ikke kønne og det er mine et godt eksempel på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.