Så griber jeg nålen igen.

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | Leave a comment

Jeg har prøvet det før, men er ikke nået forfærdeligt langt, men jeg vil gerne have noget andet sysleri end broderi (korssting/bånd) at nørkle med, for der er en begrænsning for hvor meget korssting/båndbroderi man kan plastre et hjem til med.
Så jeg giver hæklenålen endnu en chance.

Lige nu hækler jeg ingenting, som i det er ingenting, det er kun en firkant, dog er garnet noget (bortcensureret) fniller, da det består af flere tråde, så der skal ikke meget til før at der kommer underlige løkker og træk i tråden, så jeg bliver god til at tælle til 10…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.