Regn og bowlingskader

Posted by Sacha in Dagens outfit, Fashionabelt, mig, mig og lidt mere mig | Tagged , | Leave a comment


I fredags havde min afdeling temadag, hvilket vil sige at der var planlagt en faglig udflugt.
Udflugten blev aflyst allerede efter 1 time ude i felten, fordi det rent ud sagt pissede ned, det var så voldsomt at det ikke var til at høre hvad oplægsholderen sagde, for den voldsomme trommen af regn på paraplyerne.
Så hjem til et mødelokale med os, hvor resten af temadagen blev afholdt for en gruppe mennesker med lettere klamt og fugtigt tøj (altså de af os, der ikke var pakket ind i gummirøjsere og vandskydende regntøj…).

– og nej, lysten til at synge i regnen var ikke til stede…


Efter temadagen var vi nogle der tog ud at bowle, hvilket var rigtig hyggeligt, på trods af mine sølle 39 point i tredje runde, hvilket jeg ikke skammer mig over – for runden efter røg jeg over de 100 point.

Sådan en omgang bowling kunne mærkes lørdag, og sådan set også i dag søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.