Referenten – med tungen lige i munden.

Posted by Sacha in Samfund | Tagged , , | Leave a comment

Det gælder om at holde tungen lige i munden og bevare koncentrationen, mens fingrene nærmest danser glødende over tastaturet.
For hold nu lige fast, der var 24 vedtægtsændringer, inklusiv ændringer til de allerede forslåede ændringer.
Det var 24 vedtægtsændringer, som jeg havde glædet mig til at se komme til afstemning, da jeg har været fordi arbejdet med ændringerne i efteråret.
Desuden har det tidligere været en del af min post at kende til vedtægterne.

Tænkte at I lige skulle se hvor koncentreret jeg kan se ud, når jeg sidder med mine seriøse skriblerier, i dette tilfælde et referat.

Vedkommende der oprindeligt skulle have siddet der, er smuttet et halvt år til udlandet og FU har vist ikke kunne sælge denne post til nogen.
Seriøst, så kan jeg godt forstå det (så spændende er det hellere ikke at skrive referater ;)).
Lyder måske måske tosset, når jeg nu endte med at sige ja, men med to landsrådsreferater ( i organisationen) i bagagen, så vidste jeg præcis hvad jeg gik ind til – desuden havde jeg sikret mig at jeg forsat kunne stemme, for det kan den referent der normalt skriver landsrådsreferaterne ikke grundet sin tillidspost.

Lad mig sige det sådan, det har nok været det referat der har krævet mest koncentration at skrive, muligvis skyldes det at der de andre år “kun” var ændringer i holdningsprogrammet samt resolutionsforslag og så et enkelt komma eller bogstav i forkert størrelse der skulle rettes.

I øvrigt så tror jeg kun at det er blandt konservative (og borgerlige sprogryttere), at man vil finde en diskussion over bestemte ord, om disse skal stå med store eller små bogstaver!
Men lidt a la “Hvem vil være millonær” blev der ringet til en ven, eller rettere telefonen blev taget i brug og dansk sprognævns hjemmeside kom debatten til hjælp.
Hvad skulle man dog gøre uden disse moderne hjælpemidler? 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.