Put on your sunglasses!

Posted by Sacha in Fashionabelt, mig, mig og lidt mere mig, tankestreg | Tagged , , , | 6 Comments

– For mine ben er usandsynligt hvide, så pas på at I ikke bliver sneblinde af, at kigge på dem.

Da jeg så disse billeder var min første tanke: “F**k! Dem kan du da på ingen måde lægge ud til frit skue på das indernæt!  – sådan et par kridhvide stolper, det er sgu for pinligt!”

Undskyld, men hvilken censur havde jeg lige gang i der? Mine ben er ikke modellaslanke og derfor uønsket for verden (i mit eget f**ked up kropsbillede).
Bevares mine ben er ikke åleslanke, de er der imod pænt muskuløse og uden meget blæver, hvilket jo ikke så ringe igen, ydermere har jeg pænt smalle ankler.
Men når man stopper et par meget blege hvide ben i sorte shorts og sneakers med polstring på anklen, så bliver det visuelt til stolper.

Så jeg tror blot at jeg dropper hvide ben + sneaker + shorts comboen, der kommer lidt for mange overskæringer.

Dette billede nåede så også lige at få mig til at jeg tænke at jeg helt bestemt måtte veje +20kg for meget, hej hej forvrængede forskruede tanker om mit eget kropsbillede.

Måske skulle jeg droppe den der: Eiiij, det billede kan jeg da ikke vise – for ofte har jeg gået rundt i tøjet hele dagen og dermed har temmelig mange mennesker alligevel haft muligheden for at se “katastrofen”.
Hvis jeg skulle tænke sådan, så er det imponerende at jeg ikke gemte mig under dynen i de par måneder, hvor mit hår var pisgult efte lysning af håret hjemme.
Hvad er det værste der kan ske? Jeg giver andre noget at tale om/grine af?

6 Responses to Put on your sunglasses!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.