Play it again Sam

Posted by Sacha in Musik | Leave a comment

De af os der har vores eget lille hyggehjørne i form af en blog, vil i de fleste tilfælde have flere forskellige kategorier, nogle anvendes hyppigere end andre.
Tager jeg min egen lille kanal, så finder man her kategorien Musik og hidtil været en meget lidt brugt kategori, ikke fordi at jeg er musikhader, men fordi jeg har kasseret musikindlæg, af både den ene, den anden og den 10. latterlige grund.
Men det stopper her, for er der noget jeg selv holder af, så er det når Maria poster sine musikindlæg, hvilket vist sker rimelig jævnligt.
Jeg synes det er en fin måde at få udviddet min musikhorisont på, især fordi jeg sjældent hører radio, da der sjældent er noget der falder i min smag og jeg er vist ret kræsen når det kommer til musik. Jeg kan lytte til det meste, men for at det skal fange mig og krybe under huden så skal der være det der giver mig gåsehud, eller giver mig et øre-til-øre smil.

For det meste finder jeg “ny” musik via Youtube, og det fine sæt gåseøjne skal læses som: Ny for mig, ikke ny som i uopdaget, for det er jeg et tabt tilfælde der kommer pustende når alle andre har set det.

Anyway! I denne uge har jeg spillet Voiceplay på repeat på Youtube, både på telefonen og på computeren og når jeg skriver på repeat, så mener jeg vitterligt igen og igen og igen og igen.

Jeg er ikke kun lige stødt på Voiceplay, stødte ind i dem for et halvt års tid siden, fordi de enten lå som forslag ved noget Disney eller Broadway som jeg hørte, men det er i denne uge at jeg gik i dybden og undersøgte hvad de ellers har lavet.

Jeg har valgt to af de mange gode de har lavet, kan faktisk ikke komme på et nummer af dem jeg er stødt på, som jeg ikke syntes om.
Dette nummer skal med fordi da jeg så det første gang, blev mindet om turene i FitnessWorld og hvordan jeg føltes det som værende en tur i Zoo’s afdeling med kampen om at være alfahannen. Men nummeret er virkelig godt skruet sammen.

Dette Disneymedley skal også lige med, da det muligvis var det som startede det hele, uanset hvad så er det blevet spillet en hel del gange før jeg gik på opdagelse i deres øvrige udvalg af numre.

Jeg glemte vist at nævne at der er tale om Acapella, så der er ikke tilsat nogen instrumenter 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.