Paragraffer og tungen lige i munden

Posted by Sacha in tankestreg | Tagged | Leave a comment

Puha… Jeg synes godt nok at mit arbejde trækker tænder ud for øjeblikket, ikke fordi jeg ligger vandret af mange arbejdsopgaver, snarere fordi jeg har en arbejdsopgave som er bureaukrati i allerhøjeste potens.
Jeg har læst på lovstof til den helt store guldmedalje og det tærer på energien, og det minder ufatteligt meget om studietiden og når der skulle læses 50-100 sider til mine kurser på statskundskab.

På sådanne dage har jeg følelsen af at have lavet absolut intet, andet end at fortolke det jeg har læst, så nogle gange ligner den virkelige dagene som studerende.

Så selvom jeg er kvæstet når jeg tager fra arbejde, så vil jeg ikke bytte arbejde med tiden som studerende, for her er der et formål med det jeg læser, et formål som ikke “bare” er viden til brug for en eksamen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.