På båndet

Posted by Sacha in tankestreg | Tagged | Leave a comment

Kender I ikke det når man står der i køen ved kassen og lurer på andre kunders kurve og vogne – indrøm det, du kan ikke lade være med at tænke over det bare en gang imellem.

Når man så tager et kig på indholdet af ens egen kurv/vogn en af de der kø-dage, så er jeg næppe den eneste, der har trukket på smilebåndet over hvad andre stykker sammen af ens indkøb.

Seneste episode hvor jeg måtte trække på smilebåndet over egne varer, var da kurven rummede: 1 L øko-yogurt, 1 bøtte tahin fra urtekram (også smykket med et ø) og så lige 1 L skummetmælk af Kvicklys det billigste…
Jep… hvad mon ikke passer ind? 😀

Så er der legen gæt-hvad-de-skal-have-middag, for visse retter kan spottes på sådan et bånd, eks. lasagne, wraps og nachos.

Eller en kvinde med: to pakker bind, chokolade, chips, cola og en pose Haribo – så har man en svag idé om hvad tid det er på måneden 😉

Jeg kunne så aldrig finde på at kommentere på andres indkøb, ej hellere foreslå at bytte chokoladebaren i hånden ud med frugt fra grøntafdelingen (og, ja den har jeg prøvet og jeg købte chokoladen).

Lidt søndagstanker omkring indkøb 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.