On the 8th day of… test af mandeloliepennen

Posted by Sacha in Krigsmaling, mig, mig og lidt mere mig | Tagged | 2 Comments

Som nævnt flere gange her på kanalen døjer jeg med tørre fingerspidser, hvilket påvirker mig en del, for jeg er flov over udseendet på mine hænder, hvilket yderligere betyder at jeg ikke altid har nok selvtillid til at lege med neglelak.

– og så har jeg nok nævnt mere end en gang, at jeg har været igennem en del forskellige håndcreme i tidens løb, i håbet om at netop den håndcreme med noget der minder om et fingerknips, kan udøve mirakler.
Hvilket endnu ikke er sket.

Så jeg behøvede ikke tænke længe, inden jeg slog kløerne i pennen fra The Body Shop, som er blevet testet den seneste uge.

Her følger billederne af hver hånd, med det nyeste først og førbilledet under, døm selv hvor godt det står til efter en uges brug.
Venstre hånd

 

Højre hånd - dag 0Højre hånd

Hvad kan der konkluderes efter otte dages brug, hvor jeg har brugt både pennen og creme?
Umiddelbart er der ikke den helt store forskel på udseendet, forbedringerne er meget små, hvilket gør det svært at konkludere noget om pennens effektivitet.
For enten var mine fingre i så elendig en stand, at var det et hus ville ejendomsmægleren beskrive det som et godt håndværkertilbud, eller også er pennen et skønhedsprodukt der mere er til pynt i tasken/på hylden end til reel brug.

Så vi tager lige nogle dage mere og ser på om effekten begynder at vise sig.

Som noget nyt er jeg blevet bedre til at bruge gummihandsker ved opvask og håndtering af skrappe rengøringsprodukter og ikke mindst, tager jeg mig selv i at vaske hænder i koldt vand og ikke varmt.

2 Responses to On the 8th day of… test af mandeloliepennen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.