Oh.. Why don’t You just shoot me?!

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig | Tagged | 2 Comments

En ting at blive færdig med sin uddannelse, men så er det efterfølgende bøvl.

Det er nærmest en ren Pandoras æske der bliver åbnet for.

Først er der indmeldelse i A-kasse (it’s a jungle out there!), så er der “indmeldelse” i arbejdsløshedsæsken (ahh… kassetænkning), så er der fagforeningsvalget (jungle part 2) og skulle man som mig være så heldig at der er problemer med de fag der er taget i tiden løb – tjah… den største udfordring af dem alle (hundeøjne hjælper ikke – er afprøvet!).

Det slog mig i dag, at jeg faktisk ikke har læst nogen blog, hvor personen bag ved har beskrevet det at gå fra studerende og over i “jaget” vildt kategorien, fra good guys (and dolls) til at være bad guys (again – dolls).

Så mon ikke der kommer et par indlæg omkring denne tilstand fra undertegnede?

For det er en tilstand de færreste ønsker at befinde sig i, så derfor har jeg lavet en lille kategori over i siden der hedder:
“post-studerende”
Det er mere positivt ladet end: Arbejdsløs.

2 Responses to Oh.. Why don’t You just shoot me?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.