Nyt hår.

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, Seneste køb | Tagged , , | Leave a comment

Den egentlige årsag til at jeg tog i centret fredag, var grundet mit hår.
Det mente at det var på tide med et stævnemøde med en saks.

Billedet er taget med telefonen lige ved blå indgang med ryggen mod Companys og jeg havde kun tålmodighed til at tage et billede, synes det var lettere pinligt og temmelig narcissistisk at tage billedet lige midt i et indkøbscenter.
Årsagen til at jeg ikke kunne vente skyldes at min søster og en veninde skulle se (en bid) af mødet med saksen kort efter jeg forlod frisøren.

Jeg oplevede noget hos frisøren der overraskede mig, for jeg troede (i min naivitet?) at frisører fulgte med i hvilke frisurer der er in blandt stjernerne, især når prisen på en ganske almindelig klipning er lige i kanten af 400 kr.
Men den frisør jeg var kommet i hænderne på anede ikke hvem Carey Mulligan er eller at hendes frisure lå lidt hen ad Audrey hepburns i hendes periode med kort hår.
Først da jeg kommer i tanker om “Hermione” med det borgerlige navn Emma Watson, havde frisøren en idé om hvad jeg talte om.

Den sidste kom jeg først i tanke om, efter jeg opgav at komme med eksempler på hvordan jeg ville klippes og frisøren havde haft saksen i håret på mig.

Jeg blev vitterligt overrasket, for denne korte frisure er blandt det hotteste – sådan som jeg har opfattet det, og det klager jeg ikke over, nu hvor jeg selv hylder det korte hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.