Nye kampe i køkkenet

Posted by Sacha in Mad, mig, mig og lidt mere mig | Tagged | Leave a comment

Tænk at vi allerede skriver november, hvor blev 2012 af?

I år er det gået langt bedre med mine kampe i køkkenet, bevares det er sket i perioder og ikke jævnt, men det var jeg godt klar over at det ville ske da jeg begyndte.
Jeg har hellere ikke kun holdt mig til tingene på listen, for listen har betydet at jeg sådan helt generelt har fået mere blod på tanden til at prøve nye ting af.

Listen har ydermere vist sig at være en hjælp i forhold til aftensmaden, for jeg har flere gange kigget på listen når jeg har tænkt: Hvad skal jeg dog have til aften? Det har rystet lidt til min vanetænkning og jeg har prøvet ting af på listen, som jeg ikke har krydset af – simpelthen fordi jeg har ment at det kunne gøres bedre.
Tilsvarende er der krydset ting af på listen dags dato (4. november 2012), der ikke har fået opmærksomhed i eget blogindlæg, men det kommer – der ligger alligevel en del arbejde bag at få griflet sådan et blogindlæg om mad, hvis det ikke skal være ren afskrivning, hvilket jeg på ingen måde er fan af – det er i min optik luset og en omgang lånte fjer.

Nå men det var egenligt ikke 2012 det skulle handle om, men 2013, for jeg har tænkt mig at tage endnu et år med udfordringer i køkkenet, for det lidt sjovt at udfordre sig selv i køkkenet, og som sagt det er med til at besvare spørgsmålet: Hvad skal jeg have at spise?

Jeg er så småt ved at arbejde mig ind på 2013 udfordringen, og det tema pønser på gør at jeg også presser mig selv til kreativitet udenfor temaet.
Det lyder lidt mystifistisk og sort, men jeg har endnu kun temaet og flere noter på en blok om mulige ting jeg skal igennem, kan allerede her og nu sige at kage går igen en hel del gange, så pt. forsøger jeg at finde nogle andre ting indenfor temaet der er indeholder lidt mindre sukker…

Så en enkelt teaser, jeg har valgt temaet fordi jeg gerne vil lære noget mere og please dig der allerede ved noget om mit tema, ja du ved selv hvem du er – ingen kommentarer her på bloggen om det før jeg giver grønt lys, ellers vanker der slag med en vingummibamse der har ligget i vand natten over 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.