Når teknikken går på juleferie…

Posted by Sacha in mig, mig og lidt mere mig, tankestreg, Teknik | Tagged , , | Leave a comment

I dette (i teorien) papirløsesamfund, hvor alt arbejde foregår på en computer i specialiserede programmer, så står man mednissehuen i postkassen de dage hvor teknikken driller eller bare ikke virker.
Hvor det eneste man kan gøre er at sige: Nå! Lad os trille tommelfingre.
For mit vedkommende er jeg knap så hårdt ramt, da jeg belært af dyre erfaringer fra andre programmet, har arbejdet gemt i noget så simpelt som word, hvilket kun kan lade sig gøre, fordi jeg for øjeblikket ikke anvender det berørte program.

Men det er ikke kun teknikken der tilsyneladende er gået på ferie, dagen i dag er præget af stilhed, for enten er folk gået på juleferie eller også har de lige haft snuden ind forbi en times tid eller to, bare for at ønske god jul.

Så sidder man her og bliver en anelse misundelig, men når man nu er løntilskudsansat og kun har fleksen at gøre godt med (bøvlet med at søge feriedagpenge aka dagpenge med et andet stempel og en hulens masse papirarbejde og tidsfrister, var ikke lige det ), så sidder man pænt på sin pind og arbejder (…og blogger lidt… *ahem*).

På den anden side har jeg ikke dårlig samvittighed over at skrive dette blogindlæg.
 I starten af måneden havde jeg to gange 13 timers arbejde i samme uge,  så gloriepudsning er helt på sin plads, det er trods alt årets korteste dag og juleaften om sølle to dage.

Nå ja, jeg har lavet noget arbejde sideløbende med tilblivelsen af dette indlæg, takket været to skærme 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.